Gravidyoga – frågor & svar

 1. När kan jag börja med gravidoga?
  Om graviditeten fortlöper som den ska rekommenderar jag att börja med gravidyoga efter vecka 12 och fram till förlossningen. Många av övningarna man lär sig i gravidyogan kan man ta med sig under förlossningen.
 2. Behöver jag ha yogat tidigare för att kunna delta i gravidyoga?
  Nej inga förkunskaper krävs för att delta eller få ut bästa möjliga av gravidyogan.
 3. Kan jag göra gravidyoga om jag har bäckensmärtor och foglossning?
  Ja men det är mycket viktig att du informera din instruktör om dessa smärtor då du ska undvika vissa övningar som förvärrar smärtan. Det finns flertal övningar som är välgörande för dig med dessa smärtor. Glöm inte att berätta för din instruktör om du har bäckensmärtor och foglossning!
 4. Kan jag göra gravidyoga när jag har ryggsmärtor?
  Ja det finns speciella övningar som kan hjälpa att lindra och förhindra ryggsmärtor så meddela din gravidyogainstruktör de smärtor du känner så kan instruktören hjälpa dig med att ge rätt övningar.
 5. Hur länge kan jag praktisera gravidyoga?
  Många tränar gravidyoga fram till deras förlossning. Många av övningarna man lär sig på gravidyoga kan man använda sig av under förlossningen.

Jag startar nya gravidyogakurser regelbundet för dig som är intresserad och kan du inte delta i mina kurser så säljer jag just nu den bästa gravidyoga-dvd:n på marknaden.

Fram-googlad-bild:

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *