Full fart hela dagen

Idag har det gått i ett. Men jag har i stort sett hunnit med allt jag önskat så det känns bra. Min morgonrutin gick sådär. Lillkillen ville inte att jag skulle praktisera pranyama – “neeeeej inte näsan” som han uttrycker det. Det han ville ha hjälp med var att jag skulle sätta filten på honom…hm…det kan han själv så jag “fortsatte med näsan”…

Under dagens yogapass hos F24S var det ett långsamt pass med mycket fokus på att hitta basen / grunden i varje yogaställning att verkligen “slå rot” och växa uppåt oavsett om det var foten, handen, benet osv som var bas. Fysiskt krävande.

Min egen asana-träning blev bantad idag men ändå väldigt närvarande och nöjd med det som jag hann och orkade med.

Dags att strax hämta mina solstrålar (eller vilket humör de nu är på…) och börja helgen.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *