Kalas i kubik

ÅÅååhh vad trött jag blir. Skrev ett långt inlägg och så försvann det. Suck.

På det stora hela skrev jag det här:

Vi har haft fest och kalas hela helgen lång. Fast idag var det mest stora killen som gick på kalas efter kalas.

Själv passade jag på att träna ett längre fysisk yogapass. Yogaställningarna i sig gick bra men alla hopp emellan var så tunga. Jag kan nog, om jag vill vara ärlig, härleda denna tunghet till att jag nog drack ett glas eller två för mycket av vinet igår samt tog en extra omgång av tårtan. Åt helt enkelt med ögonen men är det kalas så är det liksom. Gött att jag stod på mattan och inte gav upp bara för att jag var så tung i kroppen. Ändå gick själva solhälsningarna väldigt bra.

Vissa (läs = min man) drömmer om snabba bilar när småbarnsåren är över. Jag har aldrig haft sådana eller liknande drömmar. Tills idag. Idag insåg jag vad min dröm är när barnen är större, det finns tid, ork och ekonomi; att få rida och sköta hästar. Jag älskar att umgås med hästar. Jag blir helt lugn och harmonisk hela vägen in i själen. Som att meditera men nästan ännu bättre. Hästen jag vill sköta och få rida ska vara som han på bilden. Nyfiken. Sällskaplig. Vänligen. Kärvänlig. Barnkär. Omtänksam. Lyhörd. Och förhoppningsvis lätt att rida. Den här hästen är helt otrolig. Han vill verkligen bli klappad och att man sak mysa med honom. Min yngsta fann modet att ge hästen en äppelbit med sin hårt utsträckta hand. Modig! Sen ville han gå därifrån och jag ville stanna. Stanna hos hästen så länge som möjligt. Men förhoppningsvis får jag hälsa på honom nästa vecka. Detta är hästen jag drömmer om. En häst. Mannen drömmer om många hästar….hahhaaa!

Drömma bör man annars dör man….

Här undrar hästen vad grabben har i sin påse (fylld med äppelbitar).

 

häst

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *