Håller igång rutinerna

Livet är härligt. Idag vaknade jag upp mellan två små snarkande pojkar. Myyys. Låg kvar och bara tänkte hur bra jag har det. Det är vår. Ljust ute. Trädens löv har slagit ut men är fortfarande ljusa och skira. Barnen mår bra. Mannen mår bra. Vi har spännande projekt framför oss privat.

Sen insåg jag att här blir inget gjort (tid är värdefullt) och steg upp. Satte mig utanför sovrummet (jag har ingen specifik plats i huset där jag praktiserar utan anpassar mig efter situationen) i fall barnen skulle vakna så skulle de hitta / höra mig mig snabbt och inte behöva bli ledsna.

Gjorde mina kriyas och pranayamas. När jag var inne på nästsista övningen vaknade äldsta och låg och härmade min andning i från sängen. Hahhaa. Det lät riktigt roligt. Sista övningen avslutade jag hos killarna för de ville att jag skulle komma tillbaka och mysa med dem. Jag fick visa med handen hur många rundor som var kvar så väntade de snällt med att ställa sina tusen frågor …. ;) Härlig stund.

Igår glömde jag rapportera men alla rutiner och övningar blev gjorda utom mitt fysiska yogapass för jag var helt slut i kroppen efter en intensiv arbetsdag. Avslutade kvällen med en skön meditationsstund som fick huvudet att gå ner i varvet innan jag la det på kudden.

Vad gäller maten så var det en riktigt superbra dag igår. Vilken skillnad när jag lyckas äta ordentliga mål av frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål. Jag mår som en prinsessa.

Fann denna bilden nyss….bra idé tycker jag….

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *