Här sitter jag och suckar

Sitter här framför ett tomt blad och suckar tungt. Känner mig inte helt i form. Jag orkar inte med en förkylning till. Jag har druckit, druckit och druckit idag. Jag har ätit och ätit. Jag har tagit huvudvärkstablett. Jag har försökt praktisera. Men inget verkar hjälpa. Jag har t.o.m., ssshhh, ätit choklad.

Jag har ändå fått en hel del gjort men mitt fysiska yogapass gick inte så bra. Mina solhälsningar flög fram men sen försvann gnistan. Jag gnetade på men kroppen och huvudet ville inte. Provade lite annorlunda yogaställningar för att inspirera mig men gnistan kom inte tillbaka. Gav faktiskt upp. Så här sitter jag nu.

Jag lever lite på att Yoga-mamma-passet gick superbra idag med mina fina mammor – love you!! Och jag längtar till kvällens yogapass. Mina yogapass får mig att helt glömma bort tiden och det är en härlig känsla.

 

P.S Ni som är sugna på fler yoga-filmer från mig kan förhoppningsvis få en innan veckan är slut. Jag har satt ihop några övningar för att bygga upp “core-strength”. Nu är bara frågan att min kamera tillåter mig att filma längre än 3 minuter…önska mig lycka till!

Share Button
Föregående
Nästa

0 Responses to Här sitter jag och suckar

 1. Maria says:

  Krya på dej Anna! Verkligen inget kul med förkylning. Sitter själv här och snorar och hostar. Ska hålla utkik efter din nya film. Toppenbra inspiration till min hemmaträning. Kram!

  Svara
  • Kul att du gillar mina ambitioner till filmer…;) Nu får vi hoppas en god nattssömn tar bort alla huvudvärk och halsont. Kram och kul att höra ifrån dig!

   Svara
  • Tack. Mår faktiskt bättre idag så det kanske var vädret? Riktigt kvalmigt och åskigt-väder igår fast det aldrig kom någon åska. Dock går det streptokocker på förskolan….scary….:) Kram och tack för kramen från dig!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *