Äntligen!

Jag vill inte tala om vad klockan är men nu är filmen äntligen uppe. Jag ska genast krypa ned i sängen och sova min skönhetssömn.

Kom ihåg vi tar alla små, små steg varje dag och helt plötsligt är vi framme vid målet.

Hoppas ni gillar yoga-inspirerade-sekvensen så hörs vi efter bröllopet.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zHCVPKDA-9Q]

Share Button
Föregående
Nästa

0 Responses to Äntligen!

  1. Maria says:

    Hej Anna!
    Idag har jag äntligen haft tid och ork att kolla in filmen och testa programmet. En del av övningarna (katten tex) kör jag redan men nu har jag flera nya att lägga till och variera med och alltid bra att få lite instruktioner. Superbra! Tack! Hoppas du blivit firad idag på Mors-dag. Själv fick jag frukost på sängen. Lyx! Kram!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *