Festhelg

Ja våra helger avlöser den ena festen efter den andra och denna helgen var inget undantag. Helt fantastiskt att få äran att närvara när två personer förkunna sin kärlek och ingår i äktenskap. Magiskt och mina ögonen tårades mer än en gång.

Det är inte ofta jag är ute och slår klackarna i golvet men det var härligt att få skaka loss mina ben på dansgolvet. Det var också en befrielse att få känna att mitt yrkesval är helt rätt för mig (det blir ju, som så ofta i nya sammanhang, att man går igenom vad det är man arbetar med). Det var också en härlig känsla att jag har kommit så långt i mitt arbete att jag inte kände något behov att bekräfta mig själv eller bli någon jag inte är utan att jag gillar att vara den mer tystlåtne och det är OK!! Alla behöver inte vara utåtriktade sociala – vi andra vi behövs också som en balans. DET var skönt att inse.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *