Var äääär duuuu soooolen?

“Var äääär duuu sooolen? Vaaar äääär duuuu?” säger jag precis som min yngsta skulle ha sagt.

Strax ska vi iväg till Brödlabbet och inhandla hamburgebröd till middagen imorgon. Själv ska jag prova att äta portobellosvamp som hamburgare.

Jag har förresten ladies holiday vilket kom väldigt lägligt. Har känt att jag börjat bli trött i magmusklerna av alla mina kriyasövningar (uddiyana kriya, nauli  med flera..). Det är rätt roligt när jag gör kapalabhati – pumpar med magen – och ett av barnen sitter i mitt knä samtidigt – de får små massagetryck mot ryggen av min mage….hihiihi.

Under de senaste dagarna har jag förflytta mina pranayama övningarna till kvällen istället. Funkar nästan bättre så för mig. Men jag ivll ändå ha övningarna på morgonen så jag får skärpa till mig. Meditationsövningarna är på banan igen. Jag tror jag har en tendens att ta i lite för mycket ibland och då rinner det liksom ut i sanden. Små, små steg hela tiden.

Mot Brödlabbet!

Solen som skiner just nu….fram googlad bild:

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *