Portobello-burgare

Som jag nämnde i lördags så blev det en sväng om Brödlabbet där jag hämtade upp hamburgebröd till gårdagens middag. Caroline har fått det så fint i sitt bageri och butik. Det var första gången jag var där sedan allt var klart.

Jag blev galet förtjust i (förutom brödet såklart) butiksgolvet och de gröna lamporna över disken. Kärlek vid första ögonkastet. Jag kunde inte låta bli att även köpa med mig de stora, goda kardemumma-bullar som vi sedan mumsade i oss hos goda vänner som vi besökte för att få titta och dofta på deras 1-månaders bebisflicka.

Portobello-burgaren blev suuupergod! Vi hann inte grilla även om det var precis det vi borde ha gjort med tanke på vädret igår (sommarväder!!! alltså vilken söndag!! ljuuuuvligt!!) men jag stekte upp biffar till familjen och värmde svampen med ost och olja i ugnen åt mig. Mumsfilibaba! Kan varmt rekommendera er att prova detta.

Hamburgebrödet? Succé! Gott och mättande. Inte en gnutta socker i gjorde ju inte saken sämre! Det kommer bli fler av dessa i sommar, kan jag lova.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *