Bröllopsbuketten

Jag har funnit min bröllopsbukett. Idag när jag kom till yogapasset stod mina fantastiskt fina yogaelever med en gigantisk bukett blommor i handen som var till mig(!). Jag kände mig som en fröken på en skolavslutning – stolt och lycklig. De är så fantastiska mina elever. Ni skulle bara se hur mycket var och en har utvecklats den här våren. Helt otroligt. Så roligt att få vara del av deras resa.

Tillbaka till blombuketten. Bara se så vacker den är och om jag bara kunde sända över hur underbart den doftar.

Helt gudomligt. Vi, min man och jag, borde nästan gifta oss på våren för att kunna ha en sådan här vacker brudbuketten. Jag älskar känslan av frihet, växtkraft och ljuvlighet samlat i en och samma bukett.

Nu finns buketten på bild också…något svår att fånga men bra för att minnas när det väl är dags att skapa brudbuketten.

Share Button
Föregående
Nästa

0 Responses to Bröllopsbuketten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *