Sommartecken & lärarsamtal

Jordgubbar. Det. Det är sommar för mig. Jag äter jordgubbar i överflöd under sommaren för att jag helt enkelt ska klara mig från att få för stor jordgubbsabstinens under resterande delen av året.  Jordgubbar är helt klart bästa bäret. Äter det alltid med mjölk (numera havremjölk) och socker. Tycker liksom att mjölk-socker-jordgubbssaften är det godaste….sött och sommar.

Var i kontakt med min lärare (Paul Dallaghan) härom dagen för att höra om när man bäst gör sina pranayama – jag har ju provat att göra den under kvällen några dagar i rad nu och upplev det väldigt rogivande. Jag fick det svaret jag nog innerst inne visste att jag skulle få. Alla kriyas såsom uddiyana kriya, nauli, kapalabhati med flera övningar ska göras på morgonen (vilket jag hela tiden har fortsatt att göra) – puh – “rätt” där. Andningsövningarna, pranayama, med retention (hålla andan) ska alltid göras på morgonen då det är en del av personlig utveckling. Annars kan man göra andningsövningar på kvällen men utan att hålla andan. Så det är tillbaka till morgonen igen med samtliga övningar…..

Jag kan inte fota mig själv med telefonen…sorry för denna suddiga bild.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *