Njuter av jordgubbar och..

…pustar ut. Oj, oj vad vi var sega i morse. Hela familjen. Inte konstigt med tanke på alla kalas som vi både höll i och organiserade samt festen vi var bjudna på. Storalillkillen sov som ett plåster på mig hela natten, mysigt, men jag vet inte hur bra nattsömn vi fick. Så jag ska erkänna (nu när jag äntligen trodde att jag hade fått flyt) inte kom upp i morse och gjorde mina övningar. Jag gjorde mina kriyas dock (känns inte som dagen startar bra om jag inte gör dessa övningar) men that’s it. Har inte praktiserat pranayama och inte heller asanas.

Jag ska strax meditera innan sängen så jag kommer ner i varv efter intensiva utbildningstimmar i profylax/förlossningsförberedande kurs. Älskar att se mina par bli “empowered” och få ett tryggt sken över ansiktet när kursen kommit till sitt slut. De kommer få en SIN förlossning. Inte förlossningsvårdens förlossning utan precis en sådan förlossning som de vill ha. Me like.

Men först ska jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av de goda jordgubbarna.

 

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *