Träningsverk i benen

Idag har jag träningsverk i mina ben och då ska ni veta att jag bara gjorde en BRÅKDEL av vad mina elever fick göra på sista barnvagnsgympan i Lund för vårterminen igår. Så jag undrar hur mina kunders kroppar mår idag… Det var en rejäl genomkörare av hela kroppen eftersom det var sista passet. Vi hade sådan grym tur för medan jag väntade på att de skulle komma till Sankt Hans Backar stod jag under ett träd för att undvika regnet men när vi väl drog igång var det uppehåll hela passet. Lovely! Inte en enda regndroppe.

Jag ska erkänna att jag är sjukt imponerad av tjejerna för de gjorde många, många (över 20 stycken) armhävningar på tå! Det ni! Tjejer kan. Det gäller bara att förstå tekniken.

Fram-googlad-bild:

 

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *