Hemma igen

Ja då var jag hemma igen. Det blev en annorlunda natt så jag sov varken jättebra eller jättemycket. Känns nu efter en resdag. Längtar till min egen säng.

Det svenska sommarvädret gör ju inte mig så lycklig men jag ser fram emot att börja jobba imorgon. OCH att få äta “vanlig” mat igen. Det har blivit lite för många baguetter, pain au chocolat, pasta och pizza. Både mannen och jag kände oss som degar visar dagar (basen av mycket var ju just deg…) men det handlar ju om en så kort period så vi snaskade vidare på våra “croissanter”…

Vår semester-diet har dock fått mig att fundera att jag vill äta ännu mer rent och ännu mer genomtänkt. Jag vill också börja äta mer regelbundet. Inte bara hafsa i mig något i farten. Så det krävs mer planering. Ett höstprojekt måntro?

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *