En hälsning

Kom en hälsning till mig igår via facebook…blev inte så lite glad! Ååh jag önskar att fler förstod vikten av att utbilda sig före förlossningen.

Hos mig får man mer än andning- och avslappningsövningar. Hos mig får man många konkreta verktyg, tips och råd att använda under förlossningen. Samt kommunikationstips såväl mellan dig som gravid och din partner som mellan er och förlossningspersonalen. Investera i er och er bebis i magen så att bebisen inte behöver bli stressad under förlossningen.

Jaaa kroppen är förprogrammerad att föda barn med med utbildning så kan ni se till att denna förprogrammering sker på bästa möjliga vis så ni får en positiv upplevelse.

Intresserad av mina profylaxkurser? Mer information finner du här.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *