Yogahunden

Tips till mig själv att tänka på…

Jag har så lätt för att hänga i armhålorna och låta bröstkorgen falla mot mattan. Här anstränger jag mig för att dra in bröstkorgen…

Andas….

Placera fötterna “höftbrett” isär…

Försök nå sittbenen upp mot skyn/taket utan att kollapsa i ryggen/bröstkorgen

Aktivera benmusklerna … aktivera armmusklerna…aktivera de nedre magmusklerna…glöm inte bäckenbottenmusklerna.. så många står och bara “hänger” i yogaställningar… varför?

Share Button
Föregående
Nästa

5 Responses to Yogahunden

 1. Jag tror att många står och hänger därför att dem inte har förstått att yoga är aktivt och rätt så tufft ibland. Dem tror att det är en form av vila som utförs i olika positioner. Kan hända har dem inte heller haft en lärare som instruerat tydligt. Det är lätt att “glömma” att aktivera muskler också när man börjar bli trött, det märker jag med mig själv.

  Svara
    • Ja precis. Tyvärr är det sen svårt att ta betalt som yogalärare för det är svårt de som inte är insatta att förstå hur mycket tid, erfarenhet och kunskap man har…Hmm borde kanske jobba i konsultbranschen istället iof sig är jag ju yogakonsult… ;) Trevlig helg!

     Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *