7 avslappnade yogaövningar för spända axlar och nacke

Jag ska erkänna för dig (jag hoppas verkligen jag inte är ensam om detta erkännande!).

Jag sitter som en hösäck fram datorn. Ja det är sant. Jag om någon borde veta bättre. Så fort jag kommer på mig själv i min hösäcks-hållning så bättra jag mig men ja efter en stund är jag tillbaka som säcken-Anna. Det gör att mina axlar och nacke blir spända och skriker efter att få sträckas ut efter en arbetsdag vid skrivbordet.

Gör dina axlar och nacke också det? Blir spända? Får ont? En och annan muskelknuta? Kanske kan min nya video som just fokuserar på axlar och nacke hjälpa dig att slappna av? Få igång blodcirkulationen och ge dig själv några minuters egen tid?

Övningar i videon passar såväl efter en lång arbetsdag eller enskilda övningar  då och då under dagen.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *