Yoga för löpare

Nu känns det som våren är här! För dig som älskar att snöra på dig löparskorna och ta en runda före eller efter jobbet är nog vädret extra välkommen. Jag har satt ihop 9 yogaövningar som passar utmärkt att göra EFTER att du har sprungit.

Lägg gärna till eller ta bort övningar som passar dig bättre men här får du en bra start att börja med.

Share Button
Föregående
Nästa

4 Responses to Yoga för löpare

 1. Jag springer varje dag & älskar det :)
  Yoga gillas men bortprioriteras tyvärr..men jag ska se om det inte går att få till lite hemma-yoga! Det är ju ett perfekt komplement till löpningen :)

  Svara
 2. Ja, jag tror precis som du Linda att yoga är ett bra komplement till löparträning. Kul att du har hittat en träningsform du älskar. Det är få förunnat tror jag. Ja , jag älskar ju yoga.. :-) Lyckliga vi. Hoppas denna video kan vara till hjälp.Tack för din kommentar och jag önskar dig mycket spring i vår!

  Svara
 3. elisabeth says:

  Hej! Jag springer några ggr i veckan men va dålig på att stretcha efteråt. Jag testade denna videon tyckte den verkade bra. Hälsningar elisabeth

  Svara
  • Kul! Med “smart phonen” i fickan kan man ju göra videon utomhus. Tack för din återkoppling till mig! Uppskattas. Önskar dig många härliga springturer! Anna

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *