Skolstart vs yogastart

Jag hoppas du har haft en lika ljuvlig sommar som jag. När Sverige visar sig från sin allra bästa sida som hon har gjort i år, ja då vill i alla fall inte jag resa till något annat land. 
 
Min son börjar skolan inom några dagar och för mig, med skolstart, känner jag nystart. Och vad passar inte då? Jo att rensa och rena kroppen från sommarens kanske något för många glas rosé och kanske lite för mycket fikabröd. Inget ont i det. Jag är den första att erkänna att jag har ätit fler glassar än jag kan räkna i sommar.
 
Så för att hjälpa dig på traven har jag skapat ett yogapass som fokuserar på vridningar. Vridningar hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter som finns i organen. 
 


 
Vet du vad, för att kickstarta min egen yogaträning efter lite väl lata sommardagar, deltar jag i en yogautmaning. För att se mina bilder i yogautmaningen kan du klicka här.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *