Yoga för nybörjare på youtube

Nu är den äntligen här! Onlinekursen i yoga för nybörjare.

Kursen passar såväl helt nybörjare som du som tränat yogat ett tag men är öppen för att utmana din yogaträning med nya tankesätt.

Om du gillar yogakursen så får du gärna dela med dig av den till dina vänner!

Share Button
Föregående
Nästa

7 Responses to Yoga för nybörjare på youtube

  • Tack Berit för din kommentar och tusentack för att du gillar min onlinekurs i nybörjaryoga. Ja du det är en bra fråga när avsnitt 5 kommer. Så fort jag får tid över. Hälsar Anna

   Svara
 1. Hej Anna,jag har övat med din yoga program gällande axlar och nacke. Det är super bra och mycket effektiv. Uppskattar verkligen och vill tacka dig. Jag undrar om du har något program gällande knä övning, jag har lite problem med knäpp och vill verkligen göra yoga rörelse som kan hjälpa att få starkare lår muskler för att knän blir mindre belastning. Förlåt om jag inte skrev bästa svenska. Hälsningar Giti

  Svara
 2. Tack Anna för din uppmärksamhet ,jag ser verkligen framemot att se din yogaprogram för knän. Jag är riktigt glad att fick lära känna din bästa hemsida, har rekommenderat sidan till mina kompisar. Lycka till & ha en trevlig helg

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *