Yoga för nybörjare del 6

Nu utökar vi med fler stående yogaställningar samt några sittande.

Share Button
Föregående
Nästa

One Response to Yoga för nybörjare del 6

 1. Helen Törnqvist says:

  Hej Anna

  Helen här från din måndagsklass på fitness24 vid Värnhem. Har frågat tex om yogamatta nu sist.
  Ville bara önska en riktigt god jul och gott nytt år då jag tyvärr, snyft…., inte kan komma på din sista yogaklass på måndag då mitt gymkort går ut imorgon. Trodde det varade ett tag till och just nu e det lite knapert med ekonomin för att förlänga ett. I alla fall vill jag tacka för att du lärt mig (förhoppningsvis) en hel del om yoga och dina klasser har varit höjdpunkterna i veckan. Du är en superduktig yogalärare och jag får följa dig på din hemsida och instagram istället ett tag. Jag är lite nyfiken på den yogamatta som du säljer för 249kr men du sa att den var slut. Får du in den igen?
  Ha en skön jul och önskar dig många nya upplevelser och glädje 2015.

  Juliga hälsningar / Helen

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *