Morsdagstips 2015

På söndag är det morsdag så jag tänkte bjuda på några fina morsdagspresenter. Några av nedanstående tips brukar jag själv dagligen och är jättenöjd med andra skulle jag inte säga nej till att få på söndag…

morsdag

1. Att jag skulle bli glad om jag fick ett silverhalsband med fjärilsvingar i morsdagspresent är helt klart en underdrift. Smyckena är handgjorda (!) på beställning från svenska WildLightDesign.se. Och oroa dig inte, fjärilsvingarna är plockade i ett fjärilshus där fjärilarna har fått leva hela sitt liv. 2. Jag lever i Teeki-byxor. De funkar som yogabyxor men även att ha på sig vid hämtning och lämning på skola… De håller formen, slitstarka och som ett andra hud. Love them och det kommer också du göra. 3. Jag älskar sjalar. Jag har pinsamt många. Men jag har plats för fler. Som denna vackra. Väldigt mycket ha-begär på den. 4. Juicepressen är en av de flitigast använda hushållsmaskinerna i mitt kök. Färskpressad juice är lyx i ett glas! 5. Jag är dålig på att få i mig tillräckligt med vätska (trots juicepress…)…så en snygg glas(snäll-mot-miljön)flaska kanske kan hjälpa mig att bli bättre på att hålla vätskenivån i schack. 6. Varje kväll blir det en kopp Pukka-te. Just nu är “elderberry & echinacea”  favoriten men börjar luta mig mer mot “night time”. Jag köper Pukka-te i välsorterade matbutiker. 

 

 

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *