Mode och yoga

Ja, ja, ja jag vet att yoga handlar om det inre. Långt ifrån det yttre som västvärlden försöker tjäna pengar på. Men bara för att jag tycker om att praktisera och mår bra av meditation och asanas betyder det ju inte att jag inte får älskar mode. 

Yogainstruktör som jag är, letar jag alltid efter nya roliga, funktionella och snygga yogabyxor. Jag försöker undvika slit-och-släng-mode i den utsträckning jag kan och är därför väldigt glad över Teeki som gör hållbara yogabyxor utav platsflaskor(!).

Vad jag tycker om dessa byxor kan du titta på här och se en barnsligt glad Anna. 

Förresten har Du några favorit yogakläder? Om ja, dela gärna med dig i kommentarerna. Jag är ALLTID på jakt efter nya yogabyxor och yogalinnen och blir superglad av nya tips!

Du kan hitta teeki bl.a. här:
Teeki
Beyoga
OmLaLaYoga
Google

Vidoe_thumbnail_teeki

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *