Morgonyoga-pass

Väck kroppen med yoga” heter veckans video men kan likaväl göras på morgonen som mitt på dagen som på kvällen. 

Oavsett när du gör sekvensen så försök vara närvarande och undvik att träna med din autopilot. Förslagsvis, för att stänga av autopiloten, är att fokusera på något.

Du kan välja att fokusera på hur du placerar dina fötter eller var har du huvudet i relation till ryggraden eller hur du pressar fingrarna i mattan i de olika yogaställningarna eller andas du ordentligt i hela kroppen… ja listan kan göras lång på vad man kan ha som fokus under ett yogapass.

För att det inte ska bli för mycket så välj ett (1) fokuseringsobjekt men byt gärna fokuseringsobjekt mellan de olika yogapassen. Du kommer märka hur mycket mer intressant din yogaträning blir när du har ett objekt för fokus. Du blir mer närvarande och denna närvaro kommer ta sig uttrycka även i vardagen. Win-win kallas det!

Från det ena till det andra…i veckan planerar jag att göra om min hemsida så den kommer vara nedsläckt under några dagar med förhoppning att den känns fräschare och mer uppdaterad när den går igång igen i slutet av veckan alternativt i början på nästa vecka.

Anmälningarna till yoga workshopen den 8 november trillar in så vänta inte för länge med att anmäla dig om du vill delta på “Ta din yoga till nästa nivå”. Klicka här för mer information

morgonyoga_youtube_yoga_svenska

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *