Hur man gör egen deodorant – mitt omdöme

Nu har det gått några veckor sedan jag gjorde min egen deodorant och här kommer mitt omdöme.

För det första så reagerar våra kroppar olika på deodoranterna så jag tror det är viktigt att man provar båda och utvärderar själv.

För det andra är det en viss avvänjningsperiod från vanlig deo med aluminium som kan upplevas som jobbig och ta några veckor.

För det tredje får man nog vara lite ödmjuk och ha överseende med att en deodorant med 3-5 ingredienser inte kan jämföras rakt av med en deodorant som innehåller ämnen såsom aluminium .

Så jag tror man måste låta kroppen vänja sig och ens förväntningar på en deo förändras.

Jag har i alla fall blivit helt såld på deodoranten som består av sheasmör och använder inte längre min köpta deo. Jag trodde helt ärligt inte att de hemmagjorda deodoranterna skulle fungera på mig så det är verkligen en positiv överraskning! Jag kan verkligen rekommendera dig att prova själv. Här har du länken till deodoranten som har kokosolja som bas.

Vidoe_thumbnail_deo2

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *