Den ultimata yogaställningen för avslappning

Ibland snurrar livet lite väl fort. Både för kroppen och knoppen.

En fantastisk bra yogaställning är Viparita Karani (benen upp längs med väggen) som hjälper dig att snabbt komma ner i varv, koppla av och ta hand om trötta, svullna ben och trött huvud. Den hjälper dig att somna lättare och kan mildra huvudvärk.

Du får de positiva effekterna redan efter en minut men har du möjlighet så stanna gärna längre. Prova den gärna och jag skulle gärna se att du addera Viparita Karani till din “yoga-verktygslåda” så du kan plocka fram och använda den regelbundet.

Du finner videon där jag instruerar hur du gör Viparita Karani här.

viparita karani

Just nu fyller jag på med kunskap och energi på Chuck Millers yogautbildning hos Lilashala i Visby. Du kan följa mina dagar där via Instagram och Facebook.

Om tre veckor håller jag en yoga workshop där jag delar med mig av den kunskapen jag får av Chuck Miller. Kommer du och deltar på workshopen den 8 november? Mer information här. 

 

 

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *