Yoga för vaderna

Just nu sitter jag på “ön” som den kallas i folkmun här. Alltså Gotland. Har du varit här?Så vackert här är! Och tänk om muren och de små husen kunde tala. Vad skulle då berättas?

Jag är på ön för att få fylla på med energi och kunskap från Chuck Miller. Chuck Miller är en fantastiskt ödmjuk människa med enorm kunskap som han delar med sig av med så mycket kärlek. Han är enastående på att få oss att stanna upp, tänka efter, ifrågasätta och analysera. Ett bättre sätt kan man inte lära sig enligt mig. Min ambition är att kunna förmedla vidare denna erfarenhet och kunskap till dig.

På min youtube-kanal finns nu en video som fokuserar på vaderna. Är du löpare eller går och står mycket i ditt arbete kommer du att gilla den. MEN den passar också dig som inte springer för vi behöver alla röra våra kroppar i nya rörelsemönster så vi inte stagnerar. Annars blir det som Chuck Miller säger “if you don’t use it, you loose it”.

Nu är det inte lång tid kvar till yogaworkshopen den 8 november. Jag hoppas vi ses där. Fråga – skulle du vara intresserad av en nybörjaryoga-workshop?

vad

 

Share Button
Föregående
Nästa

2 Responses to Yoga för vaderna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *