Be kind

Vilken vecka det har varit.
Det är sorg i mitt hjärta.
Jag finner inte ord.

När sorgen i mitt hjärta var som tyngst fick min vän mig att inse att det är vår skyldighet som medmänniska, förälder, vän, världsinvånare att visa våra barn och vänner att det fortfarande existerar godhet i världen. Att vara denna godhet. Att inte låta rädslan äta upp oss inifrån.

Rädslor älskar mörker. De växer och gror där. Vi måste därför sätta ljus på dem så de spricker.

Poff.

Ju fler rädslor vi kan övervinna desto större makt får vi över eventuellt nya som kan uppkomma. Vad är dina rädslor? Är du rädd för att stå på händer, börja öva, är du rädd för de nyanlända till ditt hemland, ta kontakt med dem, undviker du något av rädsla att misslyckas, bara gör det ändå och så vidare. Visa dina vänner och barn att du har modet. Modet att tag i dina rädslor så att dina vänner och barn vågar göra detsamma.

Vi kan inte förändra världen ensamma men tillsammans kan vi och SKA vi visa att godhet är alltid störst.

Ett sätt att visa godhet är att ta hand om dig själv så du kan och orkar ta hand om alla andra sen. Varför inte prova min senaste video som tar dig tillbaka till “the basics”. Den passar alla och framförallt dig som är lite nybörjare.

På tal om nybörjare så håller jag en workshop för nybörjare den 31 januari och det är faktiskt bara ett par platser kvar. Så vela inte för länge om du vill delta. Du hittar workshopen här. 

yogamala_yfn

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *