21 dagar med yoga

Vet du vad!?Jag är stolt som en höna att få berätta (kunde inte hålla mig helt så du som följer mig på Facebook och Instagram vet redan) att jag vill, tillsammans med dig, starta det nya året med en bra yogarutin.

Hur då?

Jo genom en yogautmaning. Tillsammans ska vi yoga i 21 dagar i rad med start en vecka före(!) nyår. Varför vänta till efter nyår när vi kan komma igång redan i mellandagarna? Då är ju yogarutinen och den nya hälsosammare livsstilen för 2016 redan satt när klockan slår tolv den 31 december.

Allt sker i min virtuella yogastudio. Där är alla välkomna.

Utmaningen drar igång den 25 december.  Bästa sättet för att inte missa någon information är att anmäla dig till ett separat mailutskick. Du hittar anmälan till detta här.

Mitt tips är att du försöker få med en kompis i utmaningen så ni kan peppa varandra. Utmana varandra. Har du ingen yogakompis i närheten kan du alltid hitta en online och varför inte använda #21dagarmedyoga för att skaffa online-yoga-vänner? Jag har lärt känna många nya vänner via sociala mediera som jag håller varmt om hjärtat. Det kan du också göra.

Så du, vad väntar du på? Anmäl dig till yogautmaningen här!

Snälla sprid gärna detta bland vänner och bekanta så vi blir ett stort härligt yogagäng under slutet av december, början av januari och hela 2016.

 

21 dagar med yoga

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *