Yoga för balans – dag 3 av 21

dag handlar yogan om att hitta balans och lätthet trots att du dras åt alla håll i livet. Vi gör detta genom att praktisera fysiska balansövningar där du övar på att få styrka och stabilitet från grunden och upp genom kroppen. En erfarenhet som du sen kan applicera i vardagen.

Kom ihåg styrka och stabilitet börjar från roten (tänk hur trädet håller balans i stormen) och reser sen upp genom kroppen. Roten i balansövningar är många gånger foten. Så ge extra fokus till hur du faktiskt står på dina fötter.

Dela gärna dina upplevelse av 21-dagarmedyoga antingen i kommentarsfältet under varje video eller på sociala media med #21dagarmedyoga

Du hittar dagens video här.

Tack för att du är en del av 21-dagarmedyoga!

Vi ses imorgon!

dag 3 yogamala 21dagarmedyoga
Be kind to you and others.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *