Yoga för att stretcha ut sidokroppen – dag 4 av 21

Jag hoppas du känner dig stolt och nöjd med dig själv nu när du ska ta dig till yogamattan för dag 4 som är dedikerad till att förlänga och stärka sidan av kroppen. Dessa muskler, förutom att hjälpa dig få en fin hållning, behövs när vi gör vridningar och bakåtböjningar.

Sakta gärna ner tempot så du hinner och kan notera hur kroppen mår och reagera på yogan.

Jag hoppas du har modet att ta tid för dig själv. Jag hoppas du har modet att unna dig en halvtimmes yoga utan dåligt samvete. Jag hoppas du känner att yogan ger dig energi och välmående. Du är värd att må bra.

Dagens yogavideo hittar du här.

Ha en strålande dag!

Så hörs och syns vi imorgon!

dag 4 yogamala 21dagarmedyoga

 

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *