Yoga för ryggen – dag 6 av 21

Idag blir det ett lite kortare men intensivt pass. Var beredd på att känna bli varm och känna svetten i pannan. Idag fokuserar vi på övre ryggen och armarna. Det är styrka och stretch för axlarna, övre rygg och armar. Genom olika asanas som t.ex. gomukhasana, garudasana öppnar vi upp framsidan, sidorna och bakre delen runt axlarna. Vi stärker musklerna genom plankan, “delfinen” och hunden. Det blir således också mycket för magmusklerna. Du hittar videon här. 

Ge inte upp. Övning ger färdigt. Jag kunde inte detta första gången jag provade. Jag övar och övar och övar. Jag hoppas du gör det också!

Glöm inte att peppa dina yogavänner! #21dagarmedyoga

Vi ses imorgon!
Be kind to you and others.

dag 6 yogamala 21dagarmedyoga

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *