Yin yoga för ryggen – dag 7 av 21

Har du tänkt på att idag är det sista dagen på första vecka av 21-dagar med yoga. Du har alltså strax genomfört 1/3 av utmaningen. GRATTIS! Jag hoppas det känns skönt i kroppen och i sinnet!

Idag bjuder jag på en yin yoga-klass. Ha som ambition under passet att behålla din djupavslappning trots att du flyter in och ur yogaställningar som fokuserar på axlar och övre rygg. Låt dig själv slappna av och släppa taget om fysiska och emotionella spänningar som finns lagrad i många lager i musklerna och fascia. Njut av att befinna dig i mellanläget mellan sömn och vakenhet.

Och du, kom ihåg att om kroppen ska släppa taget och öppna upp måste du andas. Håller du andan håller också den fysiska kroppen fast i stelheten i musklerna. Andas för flexibilitet och att våga släppa taget om det du inte längre behöver mentalt och fysiskt.

Du hittar videon här. 

Jag är så stolt över både dig och mig att vi kommer såhär långt! Heja oss. Heja också på dina yogavänner i kommentarsfältet till videon och/eller i sociala media! #21dagarmedyoga

dag 7 yogamala 21dagarmedyoga

Be kind to you and others.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *