Hello styrka – dag 11 av 21

Idag, dag 11, får du fokusera på din core. Eller..ja hela kroppen kommer få jobba. Passet ger dig möjlighet att bli medveten om hur du ska aktivera dina muskler korrekt i alla yogaställningar. Kan du hitta samastitihi i samtliga yogaställningar (fin artikel om samastitihi här)? Kan du det så har du kommit långt vad gäller den fysiska yogaträningen.

Bli inte uppgiven om några övningar är väldigt utmanade utan se det som något roligt att utforska.

Det viktigaste är att du är snäll mot dig själv och respekterar att vissa dagar är enklare än andra. Denna yogautmaning handlar förutom att bli flexibel och stark fysiskt, att få ett lika flexibelt och starkt sinne.

Njut av att 21-dagarmedyoga är gratis och att du kan praktisera den närsomhelst i hemmets trygga vrå.

Vi ses imorgon och du, här hittar du dagens video! 

dag 11 yogamala 21dagarmedyoga

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *