Yoga till garudasana – dag 14 av 21

Sista dagen på andra veckan! Halleluja vad fort det går!

I dagens yogapass får du med hjälp av garudasana (eagle pose)  lära dig att förstå hur de yttre lårmusklerna har en viktig roll i balansövningar så att du inte “hänger” i höften och sliter på den. Utan istället ser du till att stabilisera den, något som är otroligt viktigt ju mer flexibel du blir i kroppen. Garudasana är en bra asana för att träna balans, benstyrka och stretcha utsidan av höften. Armpositionen hjälper oss att öppna upp övre delen av ryggen. Det är inga problem om du inte kan göra hela garudasana (korsade lår är en utmärkt början).

Vi ses på mattan så klicka nu på länken!

Jag önskar dig en strålande dag idag!
Be kind to you and others.

 

dag 14 yogamala 21dagarmedyoga

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *