Yoga efter skidåkning

Nu är det sportlovstider. Jag älskar, verkligen älskar, skidåkning i alla dess former men framförallt utför. Jag hade en tuff skidskola som barn. Skolan bestod av mina tre (!) 10 år äldre bröder…jag fick ligga i som en liten iller på skidor för att hänga med dem. Men det tackar jag för idag!

Efter ett hårt skidpass i backen eller spåret eller en löparrunda eller annat träningspass kan det vara skönt att få sträcka ut kroppen.

I veckans video får du öppna upp höften, sträcka ut låren, sidokroppen, armarna för att nämna några delar som har ackumulerat spänningar under dagen. Det är ett kort pass där vi stannar en kort stund i varje ställning så att det ska passa dig efter en lång dag i backen/spåret. Klicka här för att komma till videon.

yoga for skidakare yogamala

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *