Morgonstund har yoga

Allt för ofta (mig inkluderad) vaknar vi och sen stressar vi igenom morgonen för att hinna med allt, innan vi ska lämna av barnen och därefter vidare till skolan eller jobbet.

Av egen erfarenhet har jag märkt att tar jag tio minuter av min morgonrutin och dedikerar den till min fysiska kropp och mitt sinne får jag en fantastisk start som faktiskt håller i sig hela dagen. Dessa dagar känner jag mig mer fokuserad, positiv och  framförallt balanserad.

Prova själv.

Idag får du ett morgonpass som hjälper dig bli av med morgontröttheten, fokuserar på att väcka kroppen och sätta en positiv start och intention för dagen framför dig.

Här är videon.

 

yoga_morgon_yogamala_anna

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *