Stretcha baksidan av låren

Har du tänkt på att tajta lårmuskler kan skapa många olika problem? Alltifrån ryggsmärta i ländryggen till att begränsa din prestanda i sporter du utför. Ska vi acceptera detta? Nej så klart inte! Jag bjuder därför på ett djupstretchpass, yin yoga inspirerat, som fokuserar på baksidan av låren.

Kom ihåg att lite varje dag ger mer resultat än “hard core” då och då.

Följ mig gärna på Instagram där jag bland annat annonserade i förra veckanvilken min utmaning är för hela 2016. Har du någon årsutmaning? Säg det högt (tillkänna ge det på instagram / Facebook / blogg) så blir det mer verkligt och du skärper dig mera. Tro mig…jag vet nu efter mina kungörande. Jag känner ögonen på mig – på ett bra sätt!

Glöm inte ta hand om dina lårmuskler.
Videon finner du här.

 

stretcha_larmuskler_yogamala

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *