Magövningar för yoga

Har du tänkt på att inom yogan är styrkan lika viktigt som flexibiliteten. Yin och yang. Vi kan inte ha det ena utan det andra.

Idag blir det kort men ett varmt yogaCORE pass med fokus på magmusklerna. Repetera gärna övningarna flera gånger i veckan och notera att styrkan kommer snabbt. Glöm inte att du alltid kan pausa videon om du behöver vila. Det är ingen tävling.

När du känner att du börjar bli varm i nedre magregionen och bäckenet så vet du att du har fått igång din inre eld: Agni. Agni som bränner bort orenheter fysiska som mentala.

När du yogar så tänk att du ska dra/suga dina muskler mot skelettbenen istället för att spänna dig. Vi vill hålla oss mjuka och rörliga inte hårda och spända (gäller även ansiktet!). När vi är mjuka, rörliga men starka så kan energin cirkulera lättare genom hela kroppen och det vill vi ju, eller hur!? :-)

Videon finns här.

Yoga_core_abs

 

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *