Gåvotips till en yogamamma på morsdag 2016

MORSDAG2016

Söndagen den 29 maj är det morsdag i Sverige. Vad ska man ge en yogamamma som kanske redan har allt? Jag har svaren:

  1. Champagne. Vem skulle inte bli glad av att få dricka ett glas bubbel?
  2. Macarons. Välgjorda macarons är bland det godaste jag vet. Jag ber alltid min väninna ta med sig hem de finaste macarons från Paris när hon är där.
  3. Massage. Oh vi behöver alla en massage. Särskilt en hårt arbetande mamma som finns där för alla i alla lägen. Ge henne en välförtjänt avkopplande stund.
  4. Mantraband. Jag tycker personligen dessa armband är så fina och önskar mig själv ett. Med dessa smycken på armen kan din mamma dagligen bli påmind om sitt motto/inspiration i livet. Vad skulle du vilja att det stod på ditt armband?
  5. Maria Åkerberg. Ge din mamma möjligheten att ta hand om sin kropp och själ på bästa miljö- och hälsosammaste sättet så vi minskar kemikalier i och runt oss.
  6. Kolpinne. Helt naturlig vattenrenare.  Även om bubbel (punkt 1) är gott så är det viktigt att det dagliga vattnet mamma dricker är rent från plastpartiklar, klor, läkemedelsrester, bakterier, virus och annat ofräsch som ingen av oss vill ha i oss. Låt oss göra vårt yttersta för att minska kemikalierna i och runt oss.
  7. Blommor. Alla, särskilt en mamma, blir så glad och lycklig över en vacker blombukett
  8. Yoga. Ge henne möjligheten att yoga hemma när hon har tid, möjlighet och ork.
Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *