Yoga för nybörjare

Idag bjuder jag på en video som fokuserar på att stärka benen och öppna upp höften. Ett pass som funkar för de flesta.

Nu behöver jag DIN hjälp.
Jag funderar kring de kommande månadernas yogavideos. Därför undrar jag hur ser sommarmånaderna ut träningsmässigt för dig? Brukar du öka på träningen då (du har mer tid) eller blir det lite lugnare?
Söker du efter en utmaning?
Svara gärna i kommentarens till detta blogginlägg.

Jag behöver också hjälp med:
Har några frågor kring yoga, som t.ex.

 • ska man yoga när man har mens?
 • varför darrar benen när jag yogar?
 • hur ofta ska jag yoga?
 • när är bästa tiden på dagen att yoga?

osv…

Har du frågor som du skulle vilja att jag svarade på? Om ja, skriv dem i kommentarerna nedan så ska jag gör mitt yttersta att svara på dem.

 

yogamala gratis yoga

 

Share Button
Föregående
Nästa

5 Responses to Yoga för nybörjare

 1. Hej Anna!

  Jag vill gärna ha ett kortare stretchpass att göra på jobbet. Alltså något man kan göra när andra ser på och utan att bli svettig eller förstöra frisyren. Du har ett sedan tidigare, men där ska man böja sig fram över stolen, vilket inte är så smidigt när man sitter på jobbet.

  Jag hade gärna testat ett riktigt klurigt pass. Ett sådant man blir helt slut av, på ett positivt sätt. Back to basic är toppen, men jag vill ha ett pass att bita i och som jag nästan drar mig för att göra för att det är så utmanande.

  Sedan undrar jag varför det är så viktigt med nedvarvningen i slutet av varje och varför det är så gynnsamt för kroppen att ha benen rakt upp. Jag undrar också om man kan yoga fast man är förkyld.

  Tack för att du inspirerar. Jag har hängt med dig länge nu och har blivit stark igen efter min andra graviditet. Nu kan jag äntligen göra en stående chaturanga med bra teknik utan att jag håller på att krevera. Härligt!!!

  Forstätt med det du gör!

  Kram Emma Rosenquist
  Mamma till David och Linnea och ett riktigt Anna-fan

  Svara
 2. Marie says:

  Surfade runt och sökte hjälp för mina stela höfter och hamnade bla hos dig… Jag har provat yoga förut men inte lyckats hålla en bra rutin så jag håller det men nu sa jag ge det ett riktigt försök för snart kan jag knappt gå… Men du har så många videos som verkar bra… Vilken/vilka rekomenderar du att jag börjar med när största problemet är höfter och ländrygg.. Ska även tillägga att jag verkligen är stel som en pinne utan att överdriva..

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *