Yoga för löpare

Du missade väl inte min absoluta favorit stretch som jag visade i helgen? Enkel men så nyttig stretch, särskilt för alla oss som sitter mycket men även för löpare.

På tal om löpare så hör jag dig! Flera har önskat yoga för löpare så här kommer ett yogapass där du får fokusera på att stretcha ut höften, låren, vaderna och fötterna. Självklart är det viktigt att ha en rörlig överkropp som löpare men allt får inte plats i ett kort yogapass…

Förresten, så har jag en nyhet. I mån av tid kommer jag lägga upp en extra video i veckan men det blir inga ytterligare nyhetsbrev för att annonsera dessa bonusvideos. Så för att inte missa några video rekommenderar jag dig att prenumerera på min youtube-kanal. I söndags visade jag mitt superenkla, nyttiga(!) och goda favorit snack. Du bara måste testa det. Nomnom.

Veckans video finner du här.

 

yogamala yoga for runners

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *