Yoga för att minska träningsvärk

Jag tror på varierad träning. Att bara yoga, bara springa, bara spela fotboll eller bara styrketäna kan lätt bli enformigt och t.o.m. slita på kroppen. Din och min kropp ska ju trots allt hålla i många, många år så vi måste ju visa våra kroppar den respekt de förtjänar, eller hur!?

Genom att variera sin träning väcker man förhoppningsvis, om inte alla, så flera olika muskelgrupper. De nyvakna muskelgrupperna och de nya träningsformerna tvingar också huvudet in i nya tankemönster. Och det är också nyttigt. Att våga tänka annorlunda från det inrutade.

I veckans pass blir det ett skönt stretchpass som funkar fint efter t.ex. styrketräning. Hitta dina favoriter och plocka in i din dagliga träning.

Jag önskar dig sköna sommardagar och varför inte passa på att få igång din yogaträning med 21-dagarmedyoga – endast 30 minuters daglig investering i dig själv och din hälsa. Du prioriterar väl dig själv?

yoga styrketrana stretch traningsvark

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *