Tips för bättre balans

Just nu njuter jag av den svala eftermiddagsbrisen på balkongen samtidigt som jag smuttar på lite rosé och knaprar på en bit baguette. Hur klyschigt den än låter så är det stunder som dessa jag sparar djupt inne i mitt hjärta. Helt enkelt spara på minnen inte saker.. Familj, ledighet, slöa dagar och värme. På tal om värme så försöker jag påminna mig om att njuta av värmen inte solen…

Nåja, jag hoppas du hade roligt med förra veckans balansyogasekvens. Idag bjuder jag på mina “2 cents” hur jag tränade upp min balans. Jag fick träna länge, tro mig, innan jag lärde mig stå stadigt på ett ben. I videon ser du vilket var mitt främsta hjälpmedel.

Det är aldrig för sent att träna upp balansen. Du kommer snarare tacka dig själv om du börjar idag – särskilt ditt framtida jag. Och du, du kan träna balans var som helst; när du står och väntar på bussen, i kassakön, i köket när du skalar potatis och så vidare.

Klicka här för att hitta videon!
Och följ mig gärna på Instagram där jag delar med mig av mina semesterbilder.

tips_balanstraning_yoga_yogamala_anna

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *