Kan jag gå ner i vikt med yoga?

Jag hoppas du mår bra och är redo att träda in i augusti. Augusti är för mig, vad januari är för många andra. Det vill säga omstart eller nystart – hur man nu vill se det. Är det samma för dig? Jag har bland annat bestämt mig för att hitta en aktivitet i höst som “tvingar” ut mig i naturen oavsett väder eller årstid. Frisk luft och rörelse är vad jag behöver. Vad behöver du?

Yogan är aldrig lösningen på våra utmaningar i livet utan ETT verktyg på vägen. Yogan visar, om man är mottaglig, på att vi ofta undviker att göra det som känns jobbigt men som egentligen är det som får oss att växa som individer. Vad undviker du? Jag undviker gärna detta (men har lärt mig att det är just vad jag behöver göra) och att vara utomhus när det regnar och blåser (så det behöver jag nog också…)…

I veckans “Annas minut” tar jag upp om yogan kan hjälpa oss att påverka vår vikt. Kom ihåg yogan är bara ett (1) verktyg som bara fungerar om det används.

Tack för att just Du är en del av Yogamala! Jag uppskattar det mer än du anar.

kan jag gå ner i vikt med yoga

kan jag gå ner i vikt med yoga

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *