Yoga för ländryggen

Vinden viner utanför fönstret och min katt vägrar att gå ut (hon avskyr blåst) och det känns att sommaren börjar tacka för sig.

Och ja idag är det vardag för mig. För dig med? Om inte, grattis för några extra lediga dagar!

Jag läser om dig som fullföljt 21-dagarmedyoga under sommaren och hur det har varit en positiv effekt för såväl kroppen som sinnet för dig. Det gör mig så glad att läsa dessa mail/kommentarer/meddelanden. Jag uppskattar dem mer än du tror. Tusentack!

För många innebär vardag kontorsjobb eller jobb som kräver att man står mycket, vilket i sin tur kan påverka ländryggen negativt.  Så idag bjuder jag på sex övningar för ländryggen. Övningarna kan du göra i ett flöde (alla görs liggandes på rygg!) eller så plockar du ut de övningar som ger dig bäst effekt och adderar dem till din vanliga träning.

Du glömmer väl inte att ta hand om dina fötter? Särskilt nu när de ska lämna sandalerna och klämmas in i fin-skorna.

rygg yoga hemma gratis

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *