Tips om barnyoga

barnyoga

Nu är vardagen i fullgång med alla tider som ska passas. Högt tempo igen efter sommarens “lufsarfart”. Det ska därför bli fantastiskt kul att få in en kvällsrutin tillsammans med barnen där vi varvar ner ihop. I höst ska vi testa affischen “God natt min skatt” som min väninna skapat. Tack vare planschen kan mina barn styra yogan utan att jag “lägger mig i”.

Visst är affischerna fina!

Marie hälsar att om du också vill ha affischerna “God morgon-yoga” och “God natt min skatt” så behöver du bara betala 200 sek (ord. 259 sek) för båda planscherna plus porto men då måste du använda denna länken (erbjudandet gäller t.o.m. 28/8- 2016) Om du har frågor om affischerna får du maila Marie direkt.

Helt osponsrat inlägg – ren “delar kärlek” till er.

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *