Testar antiinflammatorisk supersmoothie

Jag skrev att jag skulle klicka hem boken Food Pharmacy som beskriver hur vi bättre kan ta hand om oss själva med hjälp av vad vi äter. Min bok har inte anlänt ännu så jag kikade i min väninnas exemplar i helgen och föll för “Professor Stigs antiinflammatorisk supersmoothie”.

Så. I veckans video testar jag därför att göra denna smoothie. Resultatet kanske inte blev som jag föreställt mig. Så jag får nog testa några gånger till för att få den twist jag önskar på min smoothie. Dessvärre är jag nog lite för van vid söta smoothie, något som jag behöver träna bort…så att jag får en mage- och tarmflora som mår så bra som möjligt.

Jag ser verkligen framemot att få hem boken och lära mig mer om hur jag bättre tar hand om min mage och mina tarmar. Det finns alltid, alltid nytt att lära sig, eller hur!? I love it. Att aldrig vara färdiglärd. Utveckling. Utveckling. Utveckling. Om du vill läsa mer om matens betydelse för ditt immunförsvar med mera så klicka in på Food Pharmacys blogg.

Du hittar videon här.

Receptet ger 1 tillbringare
300 g grönkål
1 liter vatten
2 avokador
2 dl havregryn
0,5 citron utan skal
2 cm ingefära utan skal
Mixa ihop. Häll upp. Drick.

food pharmacy bok antiiflammatorisk supersmoothie

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *