Yoga för morgon och kväll

Åter hemma igen efter fantastiska lärorika yogadagar i Paris (alltså kärlek på den vackra staden!) på Maty Ezraty teacher training. När jag har varit på en yoga teacher training så tar det ett par veckor för mig att smälta alla nya intryck och all ny information/kunskap. Maty är så liiiiiten till växten men wow vilken enorm erfarenhet och kunskap hon bär på. Det har varit ett privilegium att få träna för henne.

Något helt annat: Jag behöver din hjälp. Har du något/några tips på hur jag kan nå ut till fler personer med mina yogavideos så jag kan fortsätta göra videos varje vecka? Svara gärna på detta blogginlägg eller skriv på Facebook till mig. Alla tips  / idéer tas tacksamt emot.

Från det ena till det andra. Veckans video är ett skön “slow flow” pass som fungerar lika bra på morgonen som på kvällen eller mitt på dagen. Ibland är det skönt att bara få igång cirkulationen i kroppen utan att behöva sträva mot att förbättra någonting.

Och på tal om förbättring. Kom ihåg att vi alltid strävar efter utveckling inte perfektion.

Slow flow yogapasset klickar du dig till här.

yoga morgon yoga kväll yogamala anna

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *