Yoga på jobbet

Denna vecka börjar en serie som jag kallar “Kontorsyoga” efter önskemål från flera av er. Det blir korta yogapass på cirka fem minuter som du kan göra vid ditt skrivbord på jobbet utan att skapa uppmärksamhet från dina kollegor (även om det vore bra om de också gjorde yoga på jobbet).

Istället för att dricka ytterligare en kopp kaffe när du känner dig trött vid datorn kan du ta fem minuters paus och sträcka på dig och få igång cirkulationen i kroppen. Det kommer hjälpa dig att återfå energi och fokus på din arbetsuppgift.

Du har alltid fem minuter över för att ge dig själv lite kärlek under arbetsdagen! Om du inte vill göra övningarna vid skrivbordet kan du alltid göra dem på badrummet (inga ursäkter att inte göra dem).

Varför inte dela Kontorsyogapasset med dina kollegor och utmana varandra att göra passet minst en gång om dagen?

Första videon i denna serie fokuserar på ryggen och du hittar den här.

Dela gärna videon bland dina arbetskollegor.

yoga på jobbet-stols-yoga-rygg

Share Button
Föregående
Nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *